Desert fursecuri inimoase

de Constelatialeu in Dulciuri, 15 Feb 2018 | 3957 vizualizari

 

M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le rezist, am zis sa fac si eu ceva inimos, mai ales ca aveam ramasa niste crema de la priconuci si era musai sa o folosesc....nu sunt ele prea frumoase, ca nici starea mea nu-i una prea fresh, dar garantez ca-s delicioase......''Retete cu dragoste''

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g untura de osanza ( sau unt )
  • 150 g smantana grasa 30% grasime
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet amoniac
  • un praf de sare
  • cca 450 g faina + pentru infainat
  • Crema
  • 100 g unt cu 80 % grasime la temperatura camerei
  • 100 g lapte condensat dellate cu cacao
  • Decor
  • ciocolata topita
Portii: 45
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri inimoase:

Intr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios, infainam blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa si decupam cu o forma inimioare, le asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20 min. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc doua cate doua cu crema.

Crema. Untul la temperatura camerei se amesteca cu laptele condesant cu cacao.

Asezam fursecurile lipite cu crema pe un platou si le glazuram cu ciocolata topita si inimioare de la Dr.Oetker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri inimoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (17)

miki_a 1

18.02.2018, 08:32

Foarte bune fursecurile tale! Multă sănătate!

oanapl 1

18.02.2018, 17:00

Yami! Ce bune sunt! Multă sănătate!

mihaelar63 1

23.02.2018, 01:34

Bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]