Desert fursecuri margarete

de Lau in Dulciuri, 22 Dec 2018 | 5072 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de vin alb
  • 2 cani untura
  • 1 cana bors
  • un praf de sare
  • 100 g zahar
  • 25 g drojdie
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • esenta de rom
  • rahat
  • zahar pudra
  • o forma crestata sub forma de floare
Portii: 100
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri margarete:

Intr-un bol mai mare adaugam vinul,drojdia,untura si borsul,se amesteca dupa care adaugam,esenta si cojile date prin razatorea mica.

Adaugam zaharul,sarea,si treptat faina pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.

Rahatul il taiem cubulete.

Tapetam tava cu hartie de copt si cu ajutorul formei formam margaretele,impingad aluatul prin forma,care il vom aseza in tava.Luam cate o bucatica de rahat si apasam unsor in mijloc,

Le coacem pana ce se rumenesc frumos,in cuptorul incalzit.Le dam prin zaharul pudra ..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri margarete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert poale-n brau