Desert "inghetat" de mure si cocos

de daniastefania in Prajituri, 4 Oct 2015 | 4170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g mure congelate
  • 170 g nuca de cocos
  • 200 ml iaur natur
  • Zahar dupa gust
  • 1 plic gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "inghetat" de mure si cocos:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa scapam de seminte. In siropul obtinut adaugam gelatina. Amestecam sa se dizolve. Apoi mai adaugam cam 100 gr zahar.

Gustam si in functie de cat de dulce ne place, mai putem adauga zahar. Apoi adaugam cocosul. Amestecam totul bine, sa se omogenizeze. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie transparenta. Dam la congelator peste noapte. Apoi rasturam desertul pe o farfurie, feliem si servim.

Un desert mai neobisnuit, dar foarte bun, bineinteles pentru cei carora le place cocosul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "inghetat" de mure si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din foi cu bulion