Desert inghetata cu banane si caramel

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 30 Iul 2017 | 4127 vizualizari

 

Am preparat o inghetata rapida, inspirandu-ma dupa reteta lui Merisor.
Lapte condensat indulcit caramelizat gasiti aici.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 300 g banane curatate de coaja
  • 100 g lapte condensat indulcit caramelizat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu banane si caramel:

Se pun intr-un blender 50 ml frisca lichida si bananele curatate de coaja si taiate si se maruntesc.

Intr-un castron, se pune restul de frisca lichida (150 ml), compozitia cu banane si laptele condensat indulcit caramelizat si se mixeaza totul.

Se pune amestecul obtinut intr-un vas cu capac si se introduce la congelator pana cand este gata de servire.

Inghetata cu banane si caramel se poate servi cu topping de caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu banane si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Adi 1

31.07.2017, 21:42

Foarte bun!

Rocsi 1

31.07.2017, 21:42

273u0ksg5z 1

01.07.2025, 17:02

<a href="https://ybttrans.com">Sewa Hiace Surabaya</a> menjadi pilihan yang cerdas bagi keperluan transportasi Anda.

<a href="https://ybttrans.com">Sewa Hiace Surabaya</a> mobil sesuai kebutuhan mereka dari mana saja dan kapan saja.

<a href="https://mediakitaid.com">Jasa Media Pembelajaran</a> untuk skripsi

<a href="https://mediakitaid.com">Jasa Media Pembelajaran</a> media pembelajaran interaktif

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]