Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca

de Catalina L in Dulciuri, 28 Iul 2020 | 2780 vizualizari

 

'retete de vara'
Practic si rapid de facut.
O pastrati la congelator si scoateti cate o portie cand aveti pofta.
Eu am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/inghetata-cu-mascarpone-si-fulgi-de.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de mascarpone
  • 100 gr de zaghar (sau indulcitor natural eritritol)
  • 3 oua
  • 3 linguri de fulgi de hrișcă (40 grame)
  • esenta de cafea sau de vanilie
  • 30-40 afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca:

Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma.


Frecati galbenusurile cu indulcitorul.

Adaugati branza mascarpone, amestecati 3 minute.

Incorporati apoi albusurile, amestecand usor.

Adaugati esenta si fulgii si amestecati.

Puneti in forme , adaugati afine in fiecare forma si dati 3-4 ore la congelator.

Demulati si serviti.

Le puteti apoi pastra intr-o cutie sau o punga la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Semifreddo