Desert inghetata cu mascarpone si cafea

de -Licurici- in Dulciuri, 27 Iun 2017 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 lingurite cafea solubila (ness)
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingurita de apa
  • 8-10 piscoturi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone si cafea:

Se freaca 2 lingurite de ness cu o lingurita de zahar brun si o lingurita de apa, apoi se amesteca cu un pahar cu apa.

Mascarponele se freaca cu 3 linguri de zahar pudra, iar frisca se bate nu foarte tare, apoi se amesteca cu doua lingurite de ness.

Se incorporeaza mascarponele, putin cate putin, in frisca.

Jumatate din compozitie se pune intr-o caserola, apoi un strat de piscoturi inmuiate in ness si restul de compozitie.

Se da caserola cateva ore la frigider, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone si cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu dulceata de visine