Desert inghetata de ciocolata

de Rahela Velicu in Dulciuri, 24 Iun 2021 | 3200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de lapte condensat indulcit ( 400 ml)
  • 250 ml frisca lichida
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cu varf cu cacao
  • optional: piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de ciocolata:

Mixam frisca lichida pana cand devine o spuma densa, lucioasa si ferma.

Adaugam laptele condensat si mai mixam 1 minut.

Ciocolata o topim cu 2-3 linguri de lapte. O amestecam cu cacao si o lasam 2-3 minute la racorit apoi o turnam compozitiei de frisca. Mai mixam 1 minut. Rezulta o crema delicioasa. Gustati numai. Se poate folosi aceasta crema si la prajituri.

Tapetam o caserola cu piscoturi apoi turnam compozitia de ingheteta.

Din aceasta compozitie ies aproximativ 2 caserole medii de ingheteta. Dam inghetata la congelator pentru minim 5-6 ore sau peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem