Desert inimioare cu ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 15 Feb 2018 | 2424 vizualizari

 

Reteta cu dragoste.
Inimioare ce se fac rapid si sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150-170 g faina
  • 1 lingura cu varf de untura ( sau unt)
  • 2 linguri cu zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 nuci
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inimioare cu ciocolata:

Punem faina intr-un bol, adaugam untura, zaharul si apa calduta si framanta alatul. Trebuie sa fie moale si nelipicios alatul.

Punem folie alimentara sau hartie de copt pe blatul de lucru si presaram faina din abundenta. Intindem alatul intr-un dreptunghi subtire si presaram ciocolata, apoi nuca date pe razatoare. 

Rulam dreptunghiul din ambele parti si le unim la jumatate. 

Taiem felii de maxim un centimetru grosime si cu degetele unim partea de jos sa iasa o inimioara.

Punem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 10-12 min.

TIPS-URI

1

Daca lasati mai mult la cuptor, vor deveni crocante cand se racesc.

2

Rulati cat mai strans cele 2 rulouri ca sa nu curga toata umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava cu nuci