Desert la cupa

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Apr 2017 | 2413 vizualizari

 

Din cauza de ninsoare in luna lui aprilie, din cauza de zmeura si mascarpone, din cauza de cupe noi, din cauza de cauza mi-am facut de lucru......

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 120 g zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • cca 150 g smantana dulce
  • zmeura
  • coacaze rosii
  • 5-6 piscoturi
  • coniac
  • cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la cupa:

Galbenusurile le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez, pana am obtinut o crema spumoasa, am adaugat 2 -3 lingurite de coniac, am omogenizat, apoi am incorporat mascarponele, iar la final, smantana dulce. Am mixat totul bine pana am obtinut o crema spumoasa. Apoi m-am apucat de asamblat, initial am zis ca-mi ies 4 portii, dar cupele pe care mi le-am achizitionat sunt cam incapatoare...

In fiecare cupa, am maruntit bine cate un piscot, apoi am pus cate-o lingurita de coniac, am asezat zmeura si apoi crema obtinuta, cam 2 linguri, apoi am maruntit, iar piscot si am asezat zmeura, deasupra crema, am presarat cacao si am ornat cu piscot si coacaze rosii.

Am dat cupele la frigider, desi imi venea sa mananc portia mea, dar am zis sa se racoreasca nitel, ca prea am incalzit crema aia mixand-o.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la cupa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

miki_a 1

21.04.2017, 07:28

Bun!

anca_rm 1

21.04.2017, 11:02

Un desert gustos , si elegant . Ce cupe faine , sa le folosesti sanatoasa si la fel de vesela

oanapl 1

23.04.2017, 14:35

Ce frumos si elegant e acest desert! Si nu ma indoiesc ca a fost delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon