Desert la pahar (2)

de laura_n in Prajituri, 22 Iun 2012 | 5448 vizualizari

 

Lansez o trilogie a desertului la pahar. :))) Azi, pe ecrane...desert la pahar 2

 

INGREDIENTE

  • 50 gr biscuiti cu cacao
  • crema de branza indulcita cu zahar pudra
  • crema de cioco
  • zmeura
  • 1 banana
  • o mana de migdale
  • patratele de cioco cu menta
  • 50 ml lichior Pina Colada
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar (2):

Biscuitii se rup bucatele si se asaza la baza paharului. (ca sa nu spun...pe fundul)

Apoi asezam doua linguri de crema de branza, cat sa inundam putin biscuitii. Apoi punem cu generozitate zmeura, apoi o lingura de crema de ciocolata. Taiem banana felii si o asezam peste crema de ciocolata. Mai punem vreo doua linguri de crema de branza si peste punem cateva migdale si la sfarsit punem o zmeurica si un patratel de cioco cu menta. Turnam putin lichior spre marginea paharului.

Dam la congelator pt vreo jumatate de ora si apoi ne asezam intr-un sezlong cu umbrela si savuram acest desert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:52

Mmmmmmmmmmmmmmm ce de arome

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Simo, se face asa de usor,incat pregatesc un pahar proaspat pt tine

laura_n 1

24.06.2012, 10:09

Multumesc, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar ” Vanilla – Cappuccino”