Desert la pahar

de Ancutsa in Dulciuri, 19 Iul 2017 | 2693 vizualizari

 

Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de chec uscat
  • Îngheţată cu vanilie şi cacao (de casă sau din comerţ)
  • cafea preparată
  • 4 linguriţe cu dulceaţă de cireşe
  • 50 g ciocolată cu lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

 

Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.

Se rupe checul în bucăţi mai mici.

În fiecare pahar, se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final, chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.

 

Pofta Buna!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale