Desert la pahar cu crema de iaurt si caise

de vio_dreams in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 9518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi de sampanie
  • 200 ml compot de caise
  • 500 ml smantana dulce pentru frisca
  • 500 ml iaurt natural
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr zahar pudra
  • 200 gr gem caise
  • 7-8 caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu crema de iaurt si caise:

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil.

Omogenizam compozitia si adaugam esenta de vanilie.

Insiropam piscoturile in zeama de compot.

Le rupem bucatele mici si asezam cate un strat de piscoturi in fiecare pahar.

Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar cate un strat de crema.

Punem apoi un strat generos de gem de caise.

Adaugam un strat d episcoturi, un strat de crema si la final gem. Decoram cu piscoturi, sferturi de caise si menta.

Dam la frigider desertul inainte de servire pentru cel putin o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu crema de iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Capsune cu frisca la pahar