Desert linzer cu gem de capsuni

de oanapl in Prajituri, 28 Mar 2017 | 2942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 130 g nuci macinate
  • 4 galbenusuri
  • 400 g gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert linzer cu gem de capsuni:

Amesteci nucile macinate cu zaharul si faina. Adaugi galbenusurile si untul taiat bucatele si amesteci pana se omogenizeaza. Aduni aluatul intr-o bila pe care o invelesti in folie de plastic si o lasi la rece pentru 30 de minute.

 Pe masa usor presarata cu faina, intinzi aluatul cu sucitorul si apoi il transferi in tava de copt, cu diametru de 24 cm. Pui gemul deasupra si tai marginile aluatului, lasand o margine de 0.5 cm deasupra gemului. Faci un grilaj din restul de coca si il asezi deasupra. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert linzer cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si bucatele de nuci