Desert pandispan cu visine

de Razvan Constantinescu in Prajituri, 11 Mar 2017 | 11525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 16 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 400 g faina
  • un plic de praf de copt (10 g)
  • 500 g visine conservate, fara samburi
  • Dimensiune tava: 27/37 cm
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se mixeaza ouale cu sarea, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza totul.

Se scurg visinele bine de zeama si se adauga circa trei sferturi din cantitatea lor in aluat. Se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se toarna aluatul, dupa care se presara, din loc in loc, restul de visine. Se introduce tava la cuptor, pana cand pandispanul se rumeneste frumos.

Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]