Desert pasca fara aluat

de Xandrinne in Dulciuri, 12 Apr 2018 | 4143 vizualizari

 

Bunatati de Paste...
 
O reteta descoperita pe blogul Teodorei, care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 200 g zahar pudra,
  • coaja de lamaie, un praf de sare,
  • 750 g ricotta,
  • 50 g faina,
  • 150 g mix de fructe,
  • esenta de rom.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Mai intai am incins cuptorul la 180° C si am pregatit o tava de copt rotunda (diametru 20 cm, a lui Teo, a mea a avut 24 cm).

Am pus mixul de fructe intr-un bol impreuna cu esenta de rom si am turnat apa fierbinte sa le acopere.

In bolul mixerului (sau intr-un bol incapator, depinde ce aveti la indemana) am pus galbenusurile, coaja de lamaie, putina sare si zaharul si am mixat pana isi dubleaza volumul. Am adaugat ricotta si faina si am amestecat.

Am scurs mixul de fructe de apa si l-am  adaugat in compozitie. Separat am mixat albusurile pana au devenit o spuma ferma, pe care am incorporat-o cu miscari lente in compozitia de galbenusuri.

 Am turnat compozitia de pasca fara aluat in tava pregatita si am dat-o la cuptor pentru cca. 40 de minute.

 Odata coapta, am lasat pasca sa se raceasca complet.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

ieri la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]