Desert pasca fara aluat by merisor

de Bya Ralu in Dulciuri, 30 Mar 2018 | 4634 vizualizari

 

super super buna! multumesc merisor pentru reteta https://retetemerisor.ro/2016/04/pasca-fara-aluat.html
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci
  • 200 gr branza telemea de vaci
  • 100 gr stafide
  • 8 linguri de zahar
  • 6 oua
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom si vanilie
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat by merisor:

Branza de vaci o amestecam cu telemeaua sfaramata cu o furculita.

Stafidele le punem intr-un bol cu esenta de rom.

Albusurile se separa de galbenusuri, se bat spuma cu un praf de sare si treptat se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si pesmetul si omogenizam cu branza de vaci.

Galbenusurile se adauga peste branza, punem si stafidele scurse de esenta de rom si omogenizam.

Bezeaua obtinuta din albusuri se incorporeaza usor in branza de vaci.

O forma rotunda de blat de tort o acoperim cu hartie de aluminiu sau de copt sau tapetam cu unt peretii formei.

Se toarna compozitia in forma,si se da la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Eu am facut in 2 forme.

Stingem cuptorul si lasam pasca sa se raceasca in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat by merisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]