Desert pateuri cu peltea de mere

de Lau in Dulciuri, 27 Aug 2021 | 2181 vizualizari

 

retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 300 g peltea de mere sau marmelada
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu peltea de mere:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat de cu seara in frigider sau la temperatura camerei cateva ore.

Eu am folosit peltea de mere facut in casa dupa reteta asta.https://www.bucataras.ro/retete/jeleu-peltea-de-mere-95626.html

Taiem dreptunghiuri de cca 4 x 7 , intepam cu furculita pe alocuri si  adaugam cate o lingura de peltea in mijloc si dupa pliem aluatul in2.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt cu distanta intre ele.

Batem galbenusul cu laptele si ungem pateurile,dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu peltea de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]