Desert prajitura Caramela

de AndreeaLiță in Prajituri, 23 Oct 2017 | 2651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiți simpli
  • 6 linguri nuca măcinată
  • 1 esență de rom
  • cateva linguri de apa
  • Crema :
  • 1 plic crema pentru prăjituri cu caramel
  • 400 ml apa
  • 1 plic gelatina
  • 150 g zahar
  • 6 linguri nuca măcinată
  • Decor:
  • 45 g ciocolată cu crema de cocos
  • 150 g vișine fără sâmburi
  • nuca măcinată
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Caramela:

Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.

Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidratam gelatina, apoi o topim si o adaugam in crema. Punem peste biscuiți. Taiem ciocolata marunt.

Scoatem sâmburii visinelor si le amestecam cu o lingura de zahar. Peste crema presaram putina nuca, apoi ciocolată și visinele si dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Caramela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Tavalita" cu ciocolata