E treaba aia cu albusuri multe si nu aveam chef sa le mai congelez, asa ca am gandit o prajiturica fara prea mari batai de cap.
Foi: am folosit o tava cu dim de 35/25 cm. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am coninuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare. Am incorporat, nuca, faina si amidonul cu miscari lente de jos in sus. Am intins compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 25 min sau pana cand incepe sa se rumeneasca si sa se desprinda de marginile hartiei de copt. Am procedat in acelasi fel pentru inca doua foi.
Crema: Samantana rece de la frigider am mixat-o pana am obtinut o frisca ferma, apoi am amestecat-o cu jumatate din gem.
Asamblare : Dupa ce sau racit bine foile, am asezat pe un platou prima foaie, am intins un strat subtire de gem de caise apoi jumatate din crema de frisca cu gem, am asezat a doua foaie si am procedat la fel ca prima data, apoi am asezat ultima foaie. Am glazurat cu ciocolata topita dupa cateva ore, dupa ce am taiat frumos marginile. Am ornat cu putina frisca colorata.