O prajitura foarte usor de facut si cu succes la mancat:))
Blat:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana spuma devine lucioasa. Se adauga galbenusurile , se mixeaza , in acest moment se adauga faina si praful de copt, se amesteca cu o spatula de sus in jos sa se incorporeze faina. La final adaugam macul amestecam compozitia si punem in tava (25x35)pe hartie de copt. Coacem 30-35 minunte in cuptorul preincalzit la 170 Celsius. se scoate si se lasa la racit.
Crema:
O parte din lapte punem la fiert cu zaharul si esenta de vanilie, cealalata parte dizolvam budinca de vanilie. Cand laptele incepe sa clocoteasca turnam budinca si amestecam continuu sa nu se faca cocoloase, pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Batem frisca si cand s-a racit crema, o amestecam cu frisca.
ASAMBLARE:
Blatul se taie in doua , se insiropeaza ambele parti. Punem o parte din blat pe tava, jumatate de crema, celalta jumatate de blat , iar deasupra punem biscuitii glazurati.