Desert prajitura cu nuci si foi de napolitane

de Doinavar in Prajituri, 1 Mar 2013 | 43226 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

01.03.2013, 13:24

Îmi aduc aminte de copilărie, le şterpeleam din cămară şi fugeam cu ele pe gârlă, că aveau un avantaj faţă de prăjiturile cu creme, erau uşor de transportat fără să se topească.
Foarte bune.

gaby_gabytza 1

01.03.2013, 13:41

delicios

adry88 1

01.03.2013, 14:14

MotanLaOale 1

01.03.2013, 15:21

ianculubita 1

01.03.2013, 15:56

JamilaCuisine 1

01.03.2013, 16:05

Super, super!

lia maria 1

01.03.2013, 16:11

e minunta

feliciacristea46 1

01.03.2013, 17:17

oare nu iese prea groasa crema ? se poate intinde ?

Merisor 1

01.03.2013, 17:30

Super!

Doinavar 1

01.03.2013, 18:15

Nu este prea groasa, dar trebuie sa ai grija sa o intinzi cat e calduta, nu o lasi sa se raceasca de tot.
Va multumesc pentru aprecieri.

Rocsi 1

01.03.2013, 20:13

O prajitura tare delicioasa!

Sidy 1

02.03.2013, 07:24

Buna , buna , mai ales ca se face foarte repede Bine ca mi-ai reamintit-o Doina

_Alina_ 1

02.03.2013, 09:15

Minunata! Si eu uitasem de ea...

Alinutza80 1

02.03.2013, 10:50

Anett 1

02.03.2013, 10:52

Deliciosa!

Lau 1

02.03.2013, 18:46

diana_k 1

05.03.2013, 08:59

o prajitura ce-mi place multtttt

silvia1 1

17.04.2013, 12:44

yamyyy. Desertul copilariei.

ionifabio 1

13.05.2013, 23:32

foarte gustoasa !

Panacris 1

28.04.2014, 09:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saracului