Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 5 Feb 2017 | 12266 vizualizari

 

Un dulce rapid si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 140 gr biscuiti
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr crema de ciocolata Fineti/ Nutella
  • cafea/ ciocolata calda/ cappucino/ lapte pt inmuiat biscuitii
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu biscuiti si ciocolata:

Mixam smantana pentru frisca si apoi o amestecam cu crema de ciocolata. Eu am folosit fineti.

Inmuiem foarte putin biscuitii in cafea/ciocolata calda/ cappucino/ lapte, doar ii scufundam si ii scoatem imediat. 

Lipim biscuitii cu crema doi cate doi, apoi ii asezam in sir, punand crema intre ei. Imbracam tot sirul de biscuiti in crema si ornam totul cu fulgi de ciocolata.

Eu nu am inmuiat biscuitii si au fost putin mai tari, dar au fost foarte buni si asa si nu s-a taiat foarte greu.

Cand portionam desertul, avem grija sa taiem feliile putin oblic pentru un aspect placut.

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor pentru care pregatim desertul.

Eu am folosit un pachet mic de biscuiti petit beurre (140g), 100  ml smantana pentru frisca si 200 g crema de ciocolata fineti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca cu blat de mac si cocos, crema de vanilia si glazura de ciocolata