Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza

de Lau in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 4948 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor 
M-am inspirat de la Merisor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor 
  • 400 g branza de vaci
  • 150 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cu varf pesmet
  • coaja de portocala
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 400 g faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza:

Reteta de preparare a papanasilor 

Intr-un vas, adaugam branza sfaramata, branza de vaci, coaja de portocala, zaharul, bicarbonatul.

Ae adauga ouale batute cu esenta de vanilie si un praf de sare, pesmetul, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat tare si usor lipicios, acoperim si lasam sa se odihneasca 30 min.

Pe masa infainata, modelam aluatul sub forma de sul (cilindru), taiem felii de cca. 2 cm grosime.

Facem cate o adancitura in mijloc, ii prajim in baie de ulei, pe ambele parti. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim cu smantana, dulceata sau fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]