Este foarte racoritor, usor de preparat, nu se coace, nu se fierbe nimic, super potrivit pentru zilele calduroase. Inventie proprie :) pentru cand ai pofta de ceva dulce!
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi.
Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos.
Intr-un bol mixam branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaugam restul de zahar pudra (sau dupa gust) si esenta de vanilie.
Asezam crema de branza peste piscoturi, nivelam frumos, apoi turnam restul de sos de capsuni. Pe marginea formei am pus felii de capsuni.
Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiunile de pe plic, apoi ornam cu felii de capsuni.
Preparam si jeleul asa cum scrie pe plic si il turnam peste tort. Lasam la rece 3-4 ore.
PS: L-am taiat dupa vreo ora si ceva, nu mai aveam rabdare si inca nu era intarit :))