Desert tort diplomat fara piscoturi

de claudiaO in Torturi, 5 Mai 2017 | 7691 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • esenta vanilie
  • un praf sare

Crema:

  • 500 ml frisca Hulala
  • 2 portocale
  • 3 banane
  • 4 kiwi
  • 1 cutie compot ananas
  • esenta de rom - 2 lingurite

Decor:

  • ciocolata topita si frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort diplomat fara piscoturi:

Batem albusurile spuma cu sarea si adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le frecam cu uleiul, apoi le incorporam in spuma de albusuri. Adaugam apoi faina si esenta. Coacem cca. 20-30 min in tava tapetata cu hartie de copt -30/40 cm.

Curatam fructele si le taiem in cuburi mici, ananasul il scurgem de sirop si il mai taiam daca este nevoie. Frisca o batem bine, apoi punem cubuletele de fructe si esenta de rom, apoi amestecam.

Blatul racit il taiem in 3 fasii egale; insiropam usor cu siropul de la compot si intindem crema cu fructe uniform. Rulam melc si asezam melcul in picioare. Continuam si cu celelalte 2 fasii.

Acoperim totul cu crema si putina frisca; decoram cu fructe, ciocolata topita si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat fara piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu morcov si lamaie