Desert tricolor

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Dec 2012 | 3289 vizualizari

 

La multi ani Romania!

 

INGREDIENTE

Strat albastru:

  • 50 ml lapte
  • 50 ml smantana dulce
  • 1 lingura fructoza
  • 1/4 pastaie de vanilie
  • 1 1/2 foaie de gelatina
  • colorant albastru

Strat galben:

  • 100 ml suc de portocale
  • 1 lingura de fructoza
  • 2 lingurite de amidon
  • 1 foaie de gelatina

Strat rosu:

  • 100 gr zmeura congelata
  • 2 linguri de fructoza
  • 1/2 lingurita de tort gelee
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tricolor:

Pentru stratul albastru am hidratat gelatina in lapte timp de 5 minute. Am incalzit laptele cu gelatina impreuna cu smantana dulce, fructoza si semintele pastaii de vanilie. Nu am lasat sa fiarba. Am amestecat cu putin colorant albastru, am turnat in 2 pahare si am lasat sa se raceasca. Pentru stratul galben am hidratat gelatina, apoi am incalzit sucul de portocala impreuna cu fructoza si amidonul. Am pus cu grija jeleul de portocala peste crema albastra (crema era deja intarita). Dupa ce jeleul de portocala s-a intarit am pregatit jeleul de zmeura. Am pus zmeura si fructoza la fiert, apoi am adaugat tort gelee-ul si am amestecat bine. Am pus jeleul de zmeura peste jeleul de portocala si am lasat putin sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tricolor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.12.2012, 20:27

La multi ani

diaconta 1

01.12.2012, 21:19

Bravo

elucubratiiculinare 1

02.12.2012, 09:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu spanac