Desert tricolor

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Dec 2012 | 2846 vizualizari

 

La multi ani Romania!

 

INGREDIENTE

Strat albastru:

  • 50 ml lapte
  • 50 ml smantana dulce
  • 1 lingura fructoza
  • 1/4 pastaie de vanilie
  • 1 1/2 foaie de gelatina
  • colorant albastru

Strat galben:

  • 100 ml suc de portocale
  • 1 lingura de fructoza
  • 2 lingurite de amidon
  • 1 foaie de gelatina

Strat rosu:

  • 100 gr zmeura congelata
  • 2 linguri de fructoza
  • 1/2 lingurita de tort gelee
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tricolor:

Pentru stratul albastru am hidratat gelatina in lapte timp de 5 minute. Am incalzit laptele cu gelatina impreuna cu smantana dulce, fructoza si semintele pastaii de vanilie. Nu am lasat sa fiarba. Am amestecat cu putin colorant albastru, am turnat in 2 pahare si am lasat sa se raceasca. Pentru stratul galben am hidratat gelatina, apoi am incalzit sucul de portocala impreuna cu fructoza si amidonul. Am pus cu grija jeleul de portocala peste crema albastra (crema era deja intarita). Dupa ce jeleul de portocala s-a intarit am pregatit jeleul de zmeura. Am pus zmeura si fructoza la fiert, apoi am adaugat tort gelee-ul si am amestecat bine. Am pus jeleul de zmeura peste jeleul de portocala si am lasat putin sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tricolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri