Deseuri paleuri cu ciocolata

de Tabita _ in Dulciuri, 4 Apr 2020 | 2161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata de menaj
  • 30 g unt
  • 3 linguri lapte
  • Decor:
  • bombonele de zahar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deseuri paleuri cu ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra.
Adaugam ouale pe rand unul cate unul si le mixam pana se incorporeaza in compozitie pana cand devine omogena. Adaugam faina in ploaie si mixam bine pana obtinem o crema groasa.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
Luam cu o lingurita din compozitie si punem pe tava cate o gramajoara de compozitie pastrand distanta intre ele. Preincalzim cuptorul la 175°si dam tava la cuptor, pentru cam 12 minute cat sa capete o culoare aurie.

Rupem in bucatele ciocolata si o topim in cuptorul cu microunde impreuna cu untul si laptele.
Daca este necesar mai adaugam putin lapte.
Cand glazura se raceste, ornam paleurile cu ciocolata si bombonele de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Deseuri paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose vesele de la Dr. Oetker