Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 11567 vizualizari

 

Un peste delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada mare de aprox 1 kg
  • 3 lingurite patrunjel
  • 2 lamai
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare dupa gust
  • 700 gr sare grunjoasa
  • 50 ml vin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de sare:

Spalam pestele( gata curatat) si-l umplem cu zeama de lamaie, ulei de masline, felii de lamaie, sare si patrunjel.

Asezam pestele pe patul de sare, il ornam cu felii de lamaie si il dam la cuptor( 200 grade), pentru 40-45 de minute.

Scoatem pestele cand este gata si turnam deasupra cat este fierbinte paharelul de vin.

Il servim dupa dorinta zu zeama de lamaie si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]