Dovlecei la cuptor

de Ina in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 20617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 150 g unt
  • 4 oua
  • o cescuta cu smantana
  • rosii in bulion
  • marar maruntit
  • sare, piper
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele si se pudreaza cu sare. Se lasa deoparte 30 minute.

Un vas termorezistent se unge cu bucatele de unt si se tapeteaza cu pesmet.  Se pun dovleceii bine scursi  de zeama lasata, apoi sunca taiata cubulete, putin cascaval ras, felii de rosii  in bulion, marar, sare, piper. Repetam operatiunea cu inca un strat de dovlecei, bucati de unt , rosii, cascaval ras si condimente.  

Batem 4 oua cu o cescuta de smantana si turnam amestecul in tava, avand grija sa acopere intreaga suprafata. 

Se pune tava in cuptorul incins pentru 30-40 minute, pana ce preparatul se rumeneste frumos.

Servim fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor