Dovlecei pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2012 | 21619 vizualizari

 

Combinatia de crusta crocanta cu mijlocul moale de dovlecel este foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mediu
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii de circa un centimetru.

Se presara cu sare si se lasa 15-20 minute.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina se pune intr-o farfurie.

In alta farfurie se amesteca pesmet cu fulgi de porumb sfaramati si putina boia pentru culoare.

Feliile de dovlecel se sterg de apa lasata, se trec prin faina, ou, amestec de pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt buni calzi si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane