Dovlecei pane

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • Sos de iaurt cu usturoi:
  • 100 g iaurt simplu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in feliute subtirele.

Punem feliutele intr-un bol, adaugam putina sare si lasam sa stea 10-15 minute.

Punem ouale intr-un bol, adaugam putina sare, un praf de piper si batem bine.

Luam apoi fiecare feliuta de dovlecel, o dam prin faina, apoi prin ou si o punem la prajit in ulei incins. Procedam la fel cu toate feliutele.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, piperul, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam bine.

Apoi adaugam iaurtul si omogenizam.

Servim dovlecei cu acest sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]