Dovlecei pane cu sos de branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 16094 vizualizari

 

Simplu, usor de pregatit si un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei subtiri
  • un ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sosul de branza:
  • 1/2 cutie ceva fin cremos Delaco
  • 1/2 pahar mic de iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de branza:

Dovleceii se taie pe lungime in felii subtiri. Se aseaza pe o farfurie si se presara sare, se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se bate oul si se amesteca cu faina si laptele pana se obtine o crema groasa ca o smantana, se adauga sare si piper.

Dovleceii se scurg de apa lasata si se sterg cu prosoape de hartie. Se dau prin amestecul de ou si faina si se prajesc in ulei incins. Se intorc pe ambele parti pana se fac aurii si se scot pe prosoape de hartie ca sa se scurga de ulei

Sosul de branza se prepara foarte usor, se amesteca crema de branza Delaco cu iaurtul grecesc, se rade usturoiul deasupra si se adauga mararul tocat. Se amesteca usor toate ingredientele si se potriveste de sare.

Se servesc dovleceii cu crema de branza si am presarat deasupra si cativa germeni de ridichi, o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]