Dovlecei umpluti cu carne de vita si marar

de Brindusa in Vita, 15 Iun 2010 | 9839 vizualizari

COMENTARII (17)

Miha 1

15.06.2010, 23:16

Ina 1

16.06.2010, 06:03

Bucataras Medi 1

16.06.2010, 06:29

foarte buni..................

Adinacarla 1

16.06.2010, 09:02

trebuie sa fac si eu curand...nu am mai facut de anul trecut

Rocsi 1

16.06.2010, 10:50

Brindusa 1

16.06.2010, 16:02

epurasha2bb 1

16.06.2010, 16:18

oaaaa!!!

madi_marin 1

16.06.2010, 17:59

foarte bine arata, cu siguranta sunt deliciosi.... poate mai fac si eu curand, doar ca pe caldurile astea ma cam feresc de tocaturi.....

Sylvia 1

16.06.2010, 18:03

Brandusa ma cuceresti zi de zi cu meniurile tale nu ma infiezi pentru o saptamana ? vin cu cateva sticle de vin bun ca sunt majora

Brindusa 1

16.06.2010, 20:54

niste vin rosu bun n-as refuza, Sylvia, chiar daca eu nu sunt bautoare. Te pup

Brindusa 1

16.06.2010, 20:55

Madi, te cred. Eu i-am facut cu aerul conditionat dat pe maxim

Brindusa 1

16.06.2010, 20:55

Epurasha,

ela 1

17.06.2010, 00:25

ce frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

17.06.2010, 07:13

nadina73 1

17.06.2010, 10:24

foarte bine arata 5 furcu o trec la favo sincer nu am facut dar arata foste bine si gustul la fel cu siguranta

elena1988 1

25.03.2011, 12:28

susu 1

02.07.2012, 14:20

fac si dastia cu vita maine in combinatie cu dovlecei verzi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazalet Zahra”- Mancare de conopida cu carne –specifica tarilor arabe