Dovlecei umpluti la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 1/2 ardei gras
  • cateva ciuperci champignon
  • un morcov
  • 1/4 telina
  • marar
  • leustean
  • sare
  • Garam Masala
  • urda
  • rosii pasate
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la cuptor:

Dovlecelul se taie pe jumatate, pe lungime, si se scobeste miezul cu o lingurita. Morcovul se rade, la fel si telina, sau se maruntesc in robot impreuna cu ardeiul gras, mararul, leusteanul si usturoiul. Acest amestec se caleste in putin ulei, se adauga apoi ciupercile taiate marunt si miezul de dovlecel tocat. Se lasa pe foc mic 7-8 minute, pana scade apa, apoi se stinge focul, se adauga urda si putin sos de rosii.

Se condimenteaza si se umple fiecare jumatate de dovlecel cu acest amestec.

Se da la cuptor, la 190 de grade, pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez si legume