Dovlecel pane

de MIUTA in Mancaruri de legume, 16 Iun 2011 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • oua
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul de coaja,se spala si se taie feli subtiri.Se sareaza si se da la frigider pentru o jumatate de ora.

Cand se scot de la frigider se scurge de apa lasata,se da prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare iar la sfarsit prin pesmet.

Se prajeste in uleiul incins.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alinutzika 1

19.07.2011, 00:28

sunt preferatii mei

deyutzky 1

19.07.2011, 00:40

e tare buuunnn

dany3la 1

07.08.2011, 00:59

Una din mancarurile mele preferate
Incearca sa le faci si cu susan (sa amesteci pesmetul cu susan)!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]