Dovlecel si cus cus la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 8506 vizualizari

 

facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 linguri cus cus
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel si cus cus la cuptor:

Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.

Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.

Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.

Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel si cus cus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume cu mustar