Drob

de Anamaria Cook in Oaie, 15 Apr 2012 | 8541 vizualizari

 

Este al doilea Paste departe de casa si cum am petrecut Pastele in stil englezesc saptamana trecuta m-am gandit sa ii prepar logodnicului meu prima lui Masa de Paste in stil Romanesc.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de vita
  • 500g rinichi miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar verde
  • 3 oua fierte
  • 2 oua crude
  • ulei pentru calit
  • sare si peper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

  Se spala ficatul si rinichii si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.

   Cand acestea s-au fiert se scurge apa si se lasa sa se raceasca putin. Tocati ceapa verde mararul si patrunjelul si se pune la calit impreuna cu organele taiate marunt.

  Cand ceapa sa calit stingeti focul si lasasi sa se raceasca, apoi tocati compozitia marunt(cu masina de tocat sau mixer electric) si amestecati cu 2 oua crude.

  Puneti ouale la fiert si intre timp tapetati o forma de paine cu un strat de margarina. Cand ouale s-au fiert puneti jumatate din compozitia de drob in forma tapetata, faceti trei adancituri cu lingura si asezati ouale fierte si curatate de coaja, apoi puneti restul de compozitie si nivelati bine.

  Ungeti drobul cu putin ou batut(sau daca aveti prapur de miel puteti impaturi drobul in el) si dati la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.

Lasati sa se raceasca taiati felii si gata de servit.
                           POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob