Drob de miel

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4288 vizualizari

 

Drobul de anul trecut.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (inima,rinichi,ficat,limba,splina)
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura de patrunjel si marar,tocat marunt
  • 1 lingura de ceapa verde (partea verde) tocata marunt
  • sare,piper
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se maruntesc  organele de miel cu ceapa,care poate fi folosita ca atare sau se poate cali putin. Se adauga untura si felia de paine care a fost inmuiata in apa si stoarsa.

Adauga sare,piper,patrunjel,marar,ceapa verde,ouale si amesteca totul bine.

Intr-o tava de copt de cozonac se aseaza stomacul bine spalat,cat sa acopere partea de jos si cele laterale ale tavii.

Se pune amestecatura din organe in tava si se acopera.

Se coace la cuptor cam o ora.

Se scoate si se lasa sa se raceasca inainte de a taia.

Paste Fericit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

lilik 1

20.04.2011, 00:09

super Miti si eu am vrut sa fac de Paste dar parca nu sunt asa convinsa....ca nu am facut niciodata si nu stiu ce-o iesi

marcela1979 1

20.04.2011, 09:30

ce bun e drobul ,Paste Fericit

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste