Drob de miel

de katty in Oaie, 9 Apr 2018 | 7529 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel (ficat, plaman, inima, rinichi)
  • 250 gr spata de porc tocata
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 oua + 1 pentru uns
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de placinta
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Curatam organele de pielite, le taiem in bucati potrivite si le spalam bine. Le oparim pentru cateva minute intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Le dam prin masina de tocat carne cu gauri mari, apoi le amestecam cu carnea tocata, ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare, piper si ouale.

Intr-o tava unsa cu o lingura ulei, punem o foaie de placinta pe fundul si pe peretii formei. Asezam amestecul, apoi acoperim cu cealalta foaie de placinta. Ungem foaia cu oul ramas batut bine cu o furculita si stropim cu ulei.

Dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]