Drob de miel in foi de placinta

de Bucataras Monica in Oaie, 15 Apr 2015 | 3495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel (organe:ficat, rinichi, splina, plamini, inima)
  • 3 leg ceapa verde
  • 3 leg usturoi verde
  • 3 leg marar verde
  • 3 leg patrunjel verde
  • 5 oua crude
  • 5 oua fierte
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel in foi de placinta:

Am curatat si spalat organele, le-am taiat bucatele si le-am tinut 30 de minute in apa rece. Am pus carnea la fiert in 3 litri de apa si o lingura de sare. Cind apa a inceput sa fiarba, am spumuit de citeva ori.

Dupa ce s-a fiert carnea am curatat verdeata,am spalat-o si am trecut-o prin masina de tocat impreuna cu organele ,dupa ce s-au racit.

Apoi am pus intr-un castron  amestecul de organe si verdeturi tocate, am adaugat 5 oua batute, sare si piper daca mai trebuie. Am omogenizat compozitia pina am obtinut o pasta densa.

Am uns o tava cu ulei si am azesat 3 foi de plcinta,astfel incit marginile sa depaseasca laturile tavii.

Am asezat tocatura in tava asezand cele 6 oua fierte la mijloc, am uniformizat si acoperit tocatura cu laturile foilor. Am uns cu ulei si putin ou batut.

Coaceti la foc potrivit  50 de minute sau pina se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel in foi de placinta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci