Drob de pasare

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2016 | 2750 vizualizari

 

Retete de pasti
 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • 1 pulpa de pui
  • 500 gr ficat de pui
  • 4-5 oua crude
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • condimente pentru drob 1 plic
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se spala pulpele de rata si cea de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se ia spuma ce se formeaza. Intr-o alta oala se pun ficateii la fiert, dupa ce au fost spalati si curatati bine. Se spumuiesc si ficateii. Se curata ceapa si usturoiul verde si se spala. Mararul si patrumnjelul verde se spala si ele. Se toaca marunt verdeata si se pune intr-un lighean. Cand pulpele si ficateii sunt fierte,se scurg si se lasa sa se raceasca un pic,apoi se toaca marunt din cutit.Se amesteca cu verdeata, se adauga ouale, condimentul de drob,sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si apoi se pune in tava. Eu am facut si in forme de minibriose. Se dau la cuptorul preincalzit circa 30-40 de minute. Cand este copt se scoate din tava si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste vopsite cu coji de ceapa