Drob de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 9435 vizualizari

 

stiu k a trecut pastele, dar am uitat sa postez reteta asta

 

INGREDIENTE

  • 300 g pipote si inimi de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 3 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 fire  usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • vegeta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

  1. Speli si cureti bine pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat.
  2. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt.
  3. Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin masina de tocat, apoi le amesteci cu verdeata tocata si cu 2 oua batute.
  4. Potrivesti gustul de sare, piper si vegeta, omogenizezi compozitia si o torni intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu faina.
  5. Bati oul ramas, il intinzi peste compozitia de drob si dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]