Drob de pui

de cristinutanicolita in Pui, 18 Apr 2017 | 3667 vizualizari

 

Delicii de Paste. 
A iesit delicios, cu siguranta o sa il mai fac.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei
  • 1 piept de pui
  • 1 ou+2 albusuri
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg usturoi verde
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
  • sare
  • 2 lg pasta de rosii cu ardei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Spalam ficateii si ii punem la fiert, in apa cu sare. 

Pieptul de pui il spalam si il fierbem in apa cu sare, avand grija ca in timpul fierberii, sa luam spuma. 

Dupa ce au fiert ficateii si pieptul de pui, le lasam sa se răcească.

Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tăiem. Tocam si pătrunjelul, leusteanul si mararul, mărunt.

Tăiem pieptul de pui si ficateii (sau ii dăm prin masina de tocat carne).

Intr-un castron, punem ceapa si usturoiul, verdeață, pieptul de pui, ficateii, pasta de rosii cu ardei, oul și omogenizam totul. 

Tapetam o tava de cozonac, cu hartie de copt si punem compozitia rezultata. 

Batem albusurile spuma si ungem drobul. 

Coacem drobul la foc mediu, in cuptorul preancalzit, cca. 1 h.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II