Drob de pui

de Lau in Ficat, 17 Ian 2021 | 3849 vizualizari

 

 
"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita condimente pentru drob
  • 7 oua crude
  • 6 oua fierte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficatul il spalam, il curatam daca este cazul, il fierbem in apa. Dupa ce au fiert, le scurgem bine, lasam sa se raceasca si le tocam (eu am preferat blenderul).

Procedam la fel cu pieptul de pui.

Fierbem ouale in apa cu sare timp de 7 min, le scoatem intr-un vas cu apa si gheata.

Intre timp tocam verdeturile,adaugam intr-un vas incapator,adaugam ouale batute cu condimente dupa gust,carnea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Turnam 1/2 din compozitie in tava,adaugam ouale si deasupra restul de compozitie.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce este rumenit frumos deasupra(eu fac si testul cu scobitoarea)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]