Drob de pui cu ficat

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 4567 vizualizari

 

O varianta a drobului de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata din piept de pui
  • 400 gr ficat de pui
  • 3 oua mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin pesmet
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • sare, piper
  • 3 oua fierte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ficat:

- Ficatelul l-am fiert si  apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine. 

- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari. 

- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.

- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.

TIPS-URI

1

Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.

2

Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor

de RODIMUR 8

pe 10.08 la 19:57

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ficatei si piept de pui