Drob Trio

de Constelatialeu in Porc, 6 Apr 2018 | 3659 vizualizari

 

'Bunatati de Paste''......de data asta am ales sa fac un drob din carne tocata, ficat de pui si ficat de porc....

 

INGREDIENTE

  • 320 g ficat porc
  • 375 g ficat pui
  • 500 g carne tocata porc
  • 5 legaturi ceapa verde ( 30 fire)
  • 5 legaturi usturoi verde ( 30 fire)
  • 1 legatura mare de marar
  • sare
  • piper
  • 4 oua crude si un albus
  • 11 oua fierte ( oua mai mici )
  • Pentru crusta
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cu faina nu foarte pline
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob Trio:

Mai intai am pus la fiert ficatul. Dupa ce a fiert, l-am lasat sa se raceasca si apoi l-am taiat cubulete mici. Separat am curatat ceapa, usturoiul si le-am taiat marunt, am taiat si mararul.

Intr-un tuci am pus 2 linguri de ulei si am pus la calit ceapa, usturoiul si mararul, am adaugat un praf de sare si le-am calit cca 20 min. Separat am calit si carnea tocata. Intr-un castron am asezat carnea tocata calita, apoi ficatul de porc taiat cubulete si ficatul de pui taiat cubulete, am adaugat si verdeturile calite, am omogenizat, am adaugat sare si piper dupa gust. Am incorporat cele 4 oua si albusul. Am tapetat o forma rotunda ( diametru 28 cm) cu hartie de copt si am asezat un strat din amestecul de drob, apoi am asezat cele 11 oua fierte, am pus si restul de compozitie. Deasupra am turnat amestecul format din cele 2 oua, lapte si faina. Am dat forma la cuptor, la foc mic cca. 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob Trio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.04.2018, 21:38

Daca ai pus si carne tocata, servesc si eu! Mie nu imi plac organele, dar punand verdeturi si carne tocata in amestec, asa servesc si eu drob!

dantes 1

12.04.2018, 17:02

Bun!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:06

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura terina franceza / Jambon persille