Dublu Kinder Pingui

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2011 | 18517 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache...o recomand, e foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • FOI:
  • 120 gr unt
  • 120 gr albusuri (4 albusuri)
  • 120 gr zahar pudra
  • 120 gr faina
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • CREMA:
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dublu Kinder Pingui:

Pregatim FOILE: untul cu zaharul le mixam bine peste care adaugam albusurile batute spuma si amestecam. Peste aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu cele 6 linguri de cacao si praful de copt si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Jumatate din compozitie o intindem pe o hartie de copt in tava si o dam la cuptor pt 4 minunte. Cand foaia este gata se lasa la racit si se procedeaza la fel si pt cealalta.

Pregatim CREMA:

Batem frisca bine, adaugam mierea si mixam pana ce frisca se intareste.

Ne apucam de asamblat prajitura. Foile le taiem in jumatate iar peste fiacare foaie adaugam cate un strat de crema. Dupa ce am terminat de asamblat dam la rece pentru o ora. Dupa ce s-a racit o scoatem din frigider si o taiem in patratele.

Pofta bunaaaa!!! o s-o repet curand pt ca e minunata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dublu Kinder Pingui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulcineea