Dulceata de agrise

de lili in Dulceata / Gem, 12 Iul 2011 | 8285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg agrise
  • -1 kg zahar
  • - esenta de vanilie

 

Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de agrise:

Curatam agrisele de mustata si codita. Le spalam bine si le punem la fiert cu apa. Punem atata apa cat sa le acopere.Lasam sa fiarba pana cand scade si apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Lasam sa fiarba in continuare pana cand dulceata  este bine legata. Se pune fierbinate in borcane.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de agrise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionela2682 1

13.07.2011, 16:45

Am mancat ...si mi-au palcut..cred ca si dulceata ta e

Anamaria7 1

13.07.2011, 23:53

am papat o singura agrisa in viata mea si era acra ) nu am prea vazut la noi, astept sa primesc zilele astea arata tare bine

Panacris 1

02.07.2014, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de nuci verzi