Dulceata de cirese

de alilianaa in Dulceata / Gem, 22 Iun 2013 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 farfurii adanci cu cirese
  • 1500 g zahar
  • zeama de lamaie
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se pun intr-un vas cu apa, se spala, se aleg de codite, frunze si alte impuritati.  

Scoatem samburii. In vasul de  dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 150 ml apa.

Se pune la fiert si se lasa asa pana se face un sirop.

Se adauga ciresele. Se pune zeama de lamaie.  Se lasa la fiert, la foc domol si se mai ia spuma din cand in cand. 

Fierbinte se pune in borcane.  Borcanele se acopera cu o panza mai groasa si se lasa sa se raceasca lent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]