Dulceata de mure

de meosiris in Dulceata / Gem, 6 Aug 2009 | 10056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg si jumatate de mure 1kg si jumatate de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
 -Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.

-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:37

andreea_angelo 1

04.12.2012, 20:59

am facut si eu,doar ca eu le-am lasat in zahar o zi intreaga,si dupa aia am fiert zeama singura,spre sfarsit am adaugat si murele,ca sa ramana intregi,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici